Partner worden van Spark

We hebben u er graag bij!

Liggen de P’s van MVO u na aan het hart? Ziet u de voordelen in van een Leids platform dat kennis, kunde en ervaringsuitwisseling op het gebied van MVO faciliteert? En wilt u samen met andere werkgevers zoveel mogelijk mensen de kans geven zich te ontwikkelen in en via hun werk? Ook als ze daarvoor een extra steuntje in de rug nodig hebben? Dan hebben we u er graag bij als partner van SPARK.

Wat kost het lidmaatschap?

Partners betalen voor hun deelname aan het platform jaarlijks € 950,- (exclusief btw). Een keuze voor MVO kan niet anders dan structureel zijn: daarom verbinden alle leden zich voor drie jaar aan SPARK.

Wat levert het u op?

De toegevoegde waarde van de events, kennissessies en best-practices is natuurlijk vele malen groter dan de bijdrage. Denkt u alleen al aan de ontwikkeling van uw organisatie, de uitstraling naar de markt, en uw maatschappelijke profilering. Om nog maar te zwijgen van de materiële winst die dat oplevert. De vraag is dus eigenlijk niet óf u partner van SPARK wordt, maar wannéér. Laat daarom vandaag nog vrijblijvend uw gegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor vragen en meer informatie kunt u ook direct contact opnemen met projectleider Rudo Slappendel +31 (0)6 14 181 842

Aanmelden!

Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op om je lidmaatschap te bespreken. Je kunt het formulier ook direct downloaden.

Neem contact met mij op

© Copyright 2017-2019 - Stichting Spark