Jaaroverzicht evenementen 2019

      17 september Masterclass Zilveren Kruis Achmea

      22 oktober Groot (najaars)evenement

      19 november Masterclass De Clercq Advocaten Notariaat

Eerst volgende evenement:

Masterclass diversiteit en inclusie bij Zilveren Kruis Achmea

Je staat als professional op het punt om diversiteit & inclusie als aandachtsgebied onder je hoede te nemen en weet niet zo goed waar je het beste kunt beginnen. Je bent al enige tijd aan de slag en bent op zoek naar inspiratie, tools én uitbreiding van je netwerk. Je bent ambassadeur op het gebied van diversiteit en je wilt volwaardig gesprekspartner zijn binnen je organisatie. Je bent bestuurder, ondernemer of actief lid van een diversiteitsnetwerk en wilt meer weten van de werking van diversiteit in organisaties.

Masterclass diversiteit en inclusie
We nodigen je van harte uit om aan te schuiven op dinsdag 17 september van 14.30 uur tot 17.00 uur bij de Masterclass Diversiteit en Inclusie door Spark in samenwerking met Achmea. Deze masterclass vindt plaats op het kleurrijke en herkenbare kantoor van Zilveren Kruis Achmea naast het station van Leiden. Het aantal plekken is beperkt dus meld je snel aan via onderstaande link.

Mensen verschillen, gelukkig wel
Bij Achmea willen we dat iedereen zich welkom voelt. Dus doen we ons uiterste best om dat voor elkaar te krijgen. Elke dag werken we aan een nog diversere en inclusievere omgeving waarin onze medewerkers de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. We geloven erin dat een diverse organisatie leidt tot betere prestaties. Alle verschillende talenten en perspectieve binnen onze organisatie dragen bij aan betere besluiten, meer creativiteit en innovatie.

Kan je voorbij jezelf de ander zien?
Het zijn de interne aanjagers op culturele diversiteit, gender en arbeidsbeperking die elke dag zich inspannen om de werkgemeenschap van Achmea diverser en inclusiever te maken. Tijdens deze masterclass zullen zij je meenemen in hun visie en aanpak. Op welke verschillende manieren creëert diversiteit en inclusie waarde voor Achmea? Daarnaast gaan zij graag het dialoog met je aan, het zal een interactieve middag worden.

Over Achmea:
Met grote merken onder onze paraplu zoals Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis zetten wij ons dagelijks in voor het levensgeluk van onze 10 miljoen klanten. Verzekeren heeft namelijk alles te maken met je goed voelen. Daar zijn wij van overtuigd. Meer dan ooit hebben we daarom behoefte aan vernieuwers: mensen die durven dromen en die deze dromen waarmaken.

Agenda
14:30-15:00 Inloop
15:00-15:15 Voorstelronde
15:15-15:25 Inleiding
15:25-15:45 Plan van aanpak Achmea Inclusie
15:45-16:00 Achmea – Arbeidsbeperking
16:00-16:20 Achmea – Cultureel
16:20-16:50 In gesprek met Achmea
16:50-17:00 Afsluiting
17:00-17:30 Borrel

© Copyright 2017-2019 - Stichting Spark