Het eerste ‘grote’ SPARK evenement van dit jaar vindt plaats op dinsdag 19 maart bij AREA071 in Leiderdorp. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn. We hebben een programma samengesteld, waarbij de ‘p’ van people centraal staat.

Programma

16.00 – 16.30 uur inloop
16.30 – 16.50 uur opening met voorzitter Henriëtte van Baalen en wethouder Yvonne van Delft
16.45 – 17.15 uur Voorgerecht
17.15 – 17.45 uur Hoofdspreker Koos van der Boon

Koos is een eigenzinnig mens en een vechter pur sang. Dat kwam goed uit toen hij in 2017 getroffen werd door een hersenbloeding. Er zijn ook wel momenten dat zijn mentaliteit hem meer hindert dan helpt. Dan is een meegaander aard soms makkelijker. Wie weet in een volgend leven. Koos vindt zichzelf zeker geen slachtoffer van zijn hersenziekte. Hij had al een prachtig leven met een geweldige vrouw en dito familie en vrienden. Dat heeft hij kunnen doorzetten en heeft er nu extra veel waardering voor. Koos is dus geen slachtoffer, hij heeft de kans gekregen te strijden en te winnen. Een mooier lot kun je niet hebben. Koos revalideerde in het Rijnlands Revalidatie Centrum in Leiden en vertelt zijn verhaal tijdens ons evenement. Een verhaal over ‘ziek worden’, vallen, opstaan en leren waarderen. Het verhaal van Koos leert ons onder andere, dat ook jij morgen een afstand tot de (arbeids)markt kan hebben. 

Aanmelden

17.45 – 18.30 uur Hoofdgerecht
18.30 – 19.00 uur Gastspreker Huib Bannier van Vriendendienst (Partner van SPARK)

Vriendendienst is een klusbedrijf met sociale signatuur. De kern wordt gevormd door medewerkers die moeite hebben gehad met het vinden van een geschikte werkomgeving, maar nu dus o zo graag weer aan de slag gaan. Gemotiveerd, betrokken, dankbaar voor de geboden kansen. Voor de klanten van Vriendendienst zal het goed voelen dat zij met het inschakelen van Vriendendienst Voorschoten een concrete bijdrage leveren aan het ‘werk maken van werk’.

19.00 – 19.30 uur Nagerecht + natafelen
20.00 uur Einde evenement

We ontvangen u graag dinsdag 19 maart bij Area071, Sisalbaan 5-A in Leiderdorp.