Graag nodigen wij jou + introducés hierbij namens SPARK, partner van dit platform, persoonlijk uit om aanwezig te zijn bij ons eerste partnerevenement waar MBO71 officieel door onze stad zal worden gelanceerd. Dit evenement vindt plaats op 31 oktober van 16.00 tot 19.30 aan de Nieuwstraat 7 in Leiden.

Het wordt een energieke avond waar onze partners worden geïntroduceerd en diverse organisaties, bestuurders en bedrijven vertellen over hun persoonlijke ervaringen rondom maatschappelijk betrokken ondernemen, met als kers op de taart live op locatie de Unity studio.

Over MBO71
MBO71 is een initiatief van i-doe, in samenwerking partners Stichting Present en SPARK, ondersteund door de Gemeente Leiden, Rabobank Leiden Katwijk en Fonds 1818. Het platform MBO71 zet zich in om de samenwerking tussen vrijwilligersorganisaties en het bedrijfsleven tot stand te brengen, onder de paraplu van maatschappelijk betrokken ondernemen. Dient als trefpunt en ondersteunt en begeleidt in de samenwerking. Op het on- en offline Beursplein brengen wij hulpvragen en het aanbod vanuit bedrijven (mankracht,middelen, expertise, netwerk) samen.

Ben jij erbij op deze bijzondere avond? RSVP
MBO71 staat nergens zonder haar ambassadeurs en partners. Samen bouwen wij aan een platform om hét verschil te kunnen maken in de regio, voor de vrijwilligersorganisaties, bedrijven en natuurlijk de inwoners. We willen je vragen een introducé mee te nemen die deelgenoot en/of supporter van ons initiatief kan worden. We horen graag of en met wie je aanwezig bent op deze bijzondere aangelegenheid, wat gehouden wordt in de i-doe pop up locatie aan de Nieuwstraat 7 te Leiden. Aanmelden kan via onderstaande link.

Aanmelden